Extra voordelig
Kanaän-olijfolie ‘Eden’ - setje van tien + twee gratis
Prijs: € 234,00  € 146,25 (de verzendkosten worden automatisch aangepast tijdens het betaalproces)
U kunt met PayPal of creditcard betalen, of op onze Duitse bankrekening.
Klik op ‘KOOP NU’ dan wordt u doorgeschakeld naar onze Duitstalige website.
Projectcode: FOO014
Ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum van Israel Today willen we u laten kennismaken met onze vers geperste olijfolie met de merknaam Kanaän. Voor de fabricage van deze hoogwaardige olijfolie van eigen bodem hebben we dit keer gekozen voor met de hand geplukte vruchten uit een olijfgaard in het zuiden van Israël. Deze milde olijfolie heeft de naam Eden gekregen.
De productie van olijfolie verloopt al duizenden jaren op dezelfde manier: De olijven worden vlak voordat ze helemaal rijp zijn (meestal in oktober) geoogst en koud geperst.
Israël is sinds mensenheugenis een land van olierijke olijfbomen (II Koningen 18) zoals ook keer op keer wordt bevestigd door ontelbare archeologische vondsten. Toch weten maar weinig mensen dat de hof van Getsemane op de Olijfberg, in het Hebreeuws ‘gat shmanim’ heet, wat ‘olijvenpers’ betekent. Olijfolie werd reeds in de oudheid ook gebruikt voor de behandeling van wonden, voor zalving en voor de productie van zeep.
Ontdek de oude tradities van het Heilige Land en geniet van deze exclusieve olijfolie uit Israël!
Let op! Onze Duitse website en de tekstwikkels op de blikken zijn Duitstalig.
Als u vooraf via uw bank betaalt, kies dan onder 'Zahlungsmöglichkeiten' de optie 'Vorabüberweisung'.
Gebruik voor uw bankoverschrijving de gegevens van onze bank in Duitsland en vermeldt het bestelnummer van uw bestelling bij uw betaling.