Over Israel Today

Israel Today is een Israëlisch persbureau dat nieuws brengt uit Israël vanuit een objectief en bijbels perspectief. Het kantoor van Israel Today telt ongeveer 30 personeelsleden en bevindt zich in het hart van Jeruzalem. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het tijdschrift iedere maand in vijf talen uitkomt: Engels, Duits, Japans, Koreaans en Nederlands. Israel Today heeft abonnees in meer dan 80 landen.

Israel Today is opgericht in 1978 en beantwoordt aan de roeping om de bron te zijn van eerlijke en evenwichtige berichtgeving over en vanuit Israël. Het tijdschrift brengt actueel nieuws, rechtstreeks vanuit Jeruzalem – het centrum van de wereldaandacht. Wij geloven dat het bestaan van de Staat Israël in lijn staat met Gods plan voor deze tijd en een vervulling is van de profetieën.

Israel Today werkt met een gevarieerd team van plaatselijke journalisten. Uit de eerste hand geven zij hun ervaringen weer en bieden een combinatie aan van informatie, interviews en achtergronden vanuit het dagelijkse leven in Israël. Onderwerpen die u zowel in het maandelijkse tijdschrift als op de website van Israel Today tegenkomt zijn: Politiek, Messiasbelijdende Joden, Christenen in Israël, Jodendom, Palestijnen&Islam, Reizen&Toerisme, Archeologie, Kunst&Cultuur, Natuur&Omgeving en nog veel meer.

Israel Today verschaft actuele online-berichtgeving aan zijn Engels- en Duitstalige publiek. Israel Today maakt gebruikt van de nieuwste mediatechnologieën zoals online-video, eenvoudig doorzoekbare archieven en krantenkoppen die de hele dag door geactualiseerd worden.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Jeruzalem aan de Shmel HaNagid Straat 1.

Laatste uitgave