Toerisme

Jordaanse gastarbeiders voor hotels in Eilat
Wednesday, April 13, 2016
Om tegemoet te komen aan het bestaande tekort aan personeel in de toeristische sector in Elat heeft het Israëlische ministerie van Toerisme voorgesteld, 500 Jordaniërs een werkvergunning te geven, zoals enkele jaren gelden ook gebeurde.
Israël neemt deel aan toerismebeurs in Moskou
Thursday, March 24, 2016
Woensdag is in Moskou de grootste toeristische beurs in Rusland en de voormalige GOS-landen geopend. Er worden meer dan 83.000 bezoekers verwacht. Duizenden exposanten uit meer dan 200 landen zijn er vertegenwoordigd, natuurlijk ook Israël.
Zegel van vrouw uit periode Eerste Tempel gevonden
Tuesday, March 08, 2016
Tijdens opgravingen in het National Park in de stad van David, bij de zuidelijke stadsmuur van Jeruzalem, is een ​​zeldzaam, 2500 jaar oude zegel gevonden met de naam van een vrouw, 'Elihana bat Ga'el' (Elihana dochter van Ga'el), in oude Hebreeuwse letters.
Video: Op een mountainbike door de woestijn
Friday, January 15, 2016
Gaat u mee op een spannende tocht op de mountainbike, dwars door de woestijn van Arad naar de Dode Zee. Routes door de natuur en de woestijn, met spannende afdalingen, en een prachtig uitzicht op de prachtige bergen in de woestijn rond de Dode Zee.
Video van de nacht: Jeruzalemse Nachtmaraton
Wednesday, January 06, 2016
Je hoeft in de nacht niet beslist te slapen. Je kunt ook deelnemen aan de Jeruzalemse Nachtmarathon, en genieten van de drieduizend jaar oude stad.
Video: Israël is een kruispunt voor trekvogels
Monday, January 04, 2016
Het vogelfestival in de Hulavallei, in noordelijk Galilea, lokt ieder jaar duizenden vogelvrienden uit de hele wereld naar Israël. Voor veel trekvogels is Israël een landbrug tussen de drie continenten Europa, Azië en Afrika.
Video: Israël bekeken met een drone
Thursday, December 31, 2015
Het is altijd weer een belevenis, om filmopnamen van Israël te zien, gemaakt met een drone. Het kleine land heeft zoveel te bieden en steeds verandert het, zodat we ook in het nieuwe jaar veel filmopnamen kunnen verwachten.
Video van de dag: Wittebroodsweken in Israël
Monday, December 28, 2015
Is er een mooiere plaats dan Israël om er je huwelijksreis door te brengen? Natuurlijk niet! Maar als u ons niet gelooft, kijk dan naar de video van een gelukkig echtpaar.
Video van de dag: Avshalom Grot of Stalactietengrot
Sunday, December 27, 2015
De Avshalom Grot, ook Soreq Grot of Stalactietengrot genoemd, is een 5.000 m2 grote grot niet ver van Bet Shemesh. Hij werd in 1968 ontdekt als gevolg van een (reguliere) explosie in de Hartuv steengroeve.
Eerste sneeuw op de Hermonberg gevallen
Wednesday, December 16, 2015
Op de berg Hermon is de eerste sneeuw van deze winter gevallen. De sneeuwlaag is nog niet zo dik, en blijft waarschijnlijk niet lang liggen, maar het is een symbool dat in het warme Israël vreugde brengt.
Video: De oase in natuurreservaat Ein Gedi
Wednesday, December 16, 2015
In het natuurreservaat Ein Gedi ontspringen twee riviertjes die het gehele jaar door stromen en groene strepen door de dorre woestijn trekken, waar planten en veel dieren van genieten.
Video: Akko - tussen moderniteit en historie
Tuesday, December 01, 2015
De oude kruisvaardersstad Akko, of Acre, is niet alleen mooi, maar biedt ook culinaire hoogstandjes, die het resultaat zijn van een gemengde bevolking van Joden en Arabieren. Zet de stad maar op de lijst voor uw volgende bezoek aan Israël.