Palestijnen

Palestijnen woedend omdat Eurovisie hun vlag verbiedt
Sunday, May 01, 2016
De organisatoren van het komende Eurovisie Songfestival hebben het publiek verboden met Palestijnse vlaggen te zwaaien, evenals met vlaggen van ISIS, Kosovo en de Baskische beweging. De Palestijnse politicus Saeb Erekeat schreef een felle protestbrief.
Enquête: Vooral Gazanen willen de terreur voortzetten
Wednesday, April 27, 2016
Uit een deze week gepubliceerd onderzoek bleek dat de meeste jonge Palestijnen alleen van terroristisch geweld een oplossing verwachten voor het huidige Israëlisch-Palestijnse conflict.
Ooit nagedacht over 'Is Israël een Apartheidsstaat?'
Sunday, April 24, 2016
Een belangrijke bewering van de Boycotbeweging beweging is, dat Israël een apartheidsstaat zou zijn. Vergeleken met Zuid-Afrika is Israël dat niet, en vergeleken met de Palestijnse ideeën over een 'Judenfrei' Palestina, al zeker niet.
Al-Quds Universiteit: academie van terreur
Friday, April 22, 2016
In Israël wordt de Palestijnse Al-Quds Universiteit in Oost-Jeruzalem een academie van terreur genoemd. Hij is volgens Israëlische veiligheidsexperts uitgegroeid tot de broedplaats voor terrorisme van de recente golf van terreur.
Palestijnen prijzen overleden aanvaller van stadsbus
Thursday, April 21, 2016
Honderden Palestijnen zijn woensdag in Bethlehem samengekomen om de lof te zingen van Abdel Hamid Abu Srour, die overleed aan zijn verwondingen, die hij twee dagen eerder opliep toen hij een bom liet ontploffen in een Jeruzalemse stadsbus.
'Goede Pesach'-wens van PLO irriteert Palestijnen
Monday, April 18, 2016
Een senior-lid van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) en de regerende Fatach-factie (dus ook van de Palestijnse Autoriteit) heeft zondag de Israëli's goede Pesach toegewenst, wat de Palestijnen een golf van boze reacties ontlokte.
IDF ontdekt oorzaak van Palestijnse terreurgolf
Sunday, April 17, 2016
Een internationaal onderzoek, dat deze week door de IDF is vrijgegeven, heeft de bron van de voortdurende dagelijkse golf van Palestijnse razernij aan het licht gebracht: een stortvloed van ophitsende propagandafilms.
Waarom kiezen zieke Arabieren voor onderdrukkend Israël?
Friday, April 15, 2016
Als het waar is, dat Israël een racistische en onderdrukkende Staat is waar 'apartheid' wordt toegepast op niet-Joden, waarom komen dan zoveel Arabieren, waaronder een aantal die aan de Palestijnse leiding zijn verbonden, voor medische behandeling naar Israël?
Hamas houdt vast aan zijn doel: Israël vernietigen
Tuesday, April 05, 2016
Misleid(end)e westerse figuren blijven beweren dat de radicale islamitische organisaties zoals Hamas 'gematigd' zijn en een deel van de oplossing, niet het probleem. Maar Hamas zelf zegt iets heel anders, als de commentatoren maar zouden luisteren.
B'tselem, graag de héle waarheid vertellen!
Friday, March 25, 2016
Een video, gepubliceerd door de mensenrechtenorganisatie B'Tselem, toont een op de grond liggende Palestijn die werd doodgeschoten. Dat de man een bomgordel droeg, vermeldt B'Tselem niet. Met commentaar hierop van Chananja Naftali.
Meeste Palestijnen nog steeds voor steekpartijen
Wednesday, March 23, 2016
Een begin deze week gepubliceerd onderzoek van het Palestinian Center for Policy and Survey Research (PSR) wees uit, dat de meerderheid van de Palestijnen zich uitspreekt voor het voortzetten van de mesaanvallen tegen Israëli's.
Vrouw neergestoken bij Ariel; daders doodgeschoten
Thursday, March 17, 2016
Twee terroristen hebben donderdagochtend nabij Ariel een twintigjarige vrouwelijke militair neergestoken, waardoor zij middelzwaar gewond raakte. De daar aanwezige veiligheidstroepen hebben de beide aanvallers doodgeschoten.