Rusland

Israël neemt deel aan toerismebeurs in Moskou
Thursday, March 24, 2016
Woensdag is in Moskou de grootste toeristische beurs in Rusland en de voormalige GOS-landen geopend. Er worden meer dan 83.000 bezoekers verwacht. Duizenden exposanten uit meer dan 200 landen zijn er vertegenwoordigd, natuurlijk ook Israël.
Israëlische president Rivlin op bezoek bij Poetin
Thursday, March 17, 2016
De Israëlische president Re'uven Rivlin en de Russische president Vladimir Poetin hebben woensdag drie uur met elkaar gesproken in het Kremlin, naar aanleiding van de Russische beslissing om [een deel van zijn] troepen uit Syrië terug te trekken.
Waarom Rusland wel succes heeft in Syrië, en het Westen niet
Tuesday, November 24, 2015
In een interview met het grootste Russische nieuwsagentschap, Ria Novosti, wist de Syrische ambassadeur in Moskou maar niet hoe hij zijn gastland voldoende kon bedanken. Hij sprak lovend over de beslissing van Rusland om te helpen vechten tegen de terreur in Syrië.
Iraanse strijdkrachten in Syrië nabij Israëlische grens?
Tuesday, September 29, 2015
Iraanse gevechtstroepen aan de Israëlisch-Syrische grens op de Golanhoogten is een nachtmerrie voor de regering in Jeruzalem. Maar dit scenario kan binnenkort werkelijkheid worden, waarschuwde Yuval Steinitz, de Israëlische minister van Infrastructuur.
Israël tegen verkoop Russisch raketsysteem aan Iran
Wednesday, April 15, 2015
Het is een grote fout wanneer Rusland het wapenembargo tegen Iran nu al opheft, zonder enige Iraanse tegenprestatie.