Veranderingen bij Israël Today in het nieuwe jaar

maandag 3 januari 2022 |  Aviel Schneider
Beste vrienden en lezers,

Opnieuw is er een jaar voorbij en opnieuw wil ik mij open en direct tot u richten. Elk jaar heeft zijn tempo, en 2021 lijkt letterlijk aan ons voorbij te zijn gegaan. Wij berichten al meer dan 40 jaar rechtstreeks vanuit Jeruzalem. Het begon allemaal in de jaren 70 met de blauwe pers­berichten van mijn vader Ludwig Schneider.

In de loop der jaren zijn er bij Israel Today veel dingen veranderd en ontwikkeld, omdat de tijd en het leven dynamisch zijn. 2021 was geen gemakkelijk jaar, maar het heeft me gemotiveerd om veel dingen te reorganiseren. Onze woestijnprojecten zijn helaas geannuleerd. Onze 'positieve' berichtgeving over Israëls vaccinatiebeleid heeft niet overal instemming gevonden.

Ik was gedwongen om voor de eerste keer trouwe medewerkers te ontslaan. Om ons financieel te kunnen bedruipen, moeten wij ons opnieuw bezinnen en aanpassen aan de nieuwe situatie. De euro, die ooit bijna zes shekels waard was, is nu nog slechts 3,5 shekels waard. Om al deze redenen is het inkomen aanzienlijk gedaald.

Maar er zijn ook positieve dingen te melden. Onze online gemeenschap groeit, er is elke dag bijgewerkte inhoud op onze website en nog veel meer.

Sommige lezers hebben ons gezegd dat zij het tijdschrift op prijs stellen, maar dat zij er vaak geen tijd voor hebben. Daarom hebben wij besloten, u vanaf januari 2022 om de twee maanden ons magazine toe te zenden. Op deze manier kunnen we een prijs­verhoging vermijden en krijgt u meer: verheug u op meer pagina's, aantrekkelijk design, meer exclusieve inhoud en meer gedetailleerde onderwerpen - u zult verrast zijn. Bovendien krijgt u als abonnee het recht op een online lidmaat­schap voor alle artikelen op onze website, inclusief alle premium artikelen!

Als u even iets wilt opzoeken of op de hoogte wilt blijven, is het zinvol dit bij ons op internet te doen. Voor uitgebreid en plezierig door­bladeren is het raadzamer om het Israel Today Magazine in de handen te hebben en op papier te lezen - dat is ook prettiger voor de ogen. Dus volgend jaar zal beter en efficiënter zijn!

Het werk geeft ons veel plezier. Maar wij zien het eerst als een oproep. Er is geen ander pers­bureau zoals het onze, gevestigd in Jeruzalem, dat openlijk schrijft met hart, ziel en hoofd. We zijn wie we zijn. Wij zijn geen redactie, die schrijft wat er van ons verwacht wordt. We willen mensen aan het denken zetten. Wij zijn ervan overtuigd en vertrouwen op God dat wij vanuit de veranderingen zullen groeien en oprijzen.

Samen met het hele team uit Jeruzalem, wens ik u een goed nieuw jaar 2022!
Aviel Schneider

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.