Fotogalerij: Demonstraties, een marathon en toeristen

maandag 8 november 2021 |  Redactie Israel Today
Het is een drukke en spannende week geweest in Israël. De eerste toeristen kwamen het land binnen, een pro-Israël marathon door de straten van Jeruzalem, demon­straties tegen de Balfour Verklaring en voor aanpak van de milieu- en klimaatcrisis.

Uitzicht op de Dode Zee bij de hotels. (Foto: Gershon Elinson/Flash90)

Duizenden lopers nemen deel aan de jaarlijkse marathon in Jeruzalem, 29 oktober. (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)

Reizigers komen aan op de luchthaven Ben Goerion nu Israël zijn grenzen openstelt voor toeristen. (Foto: Tomer Neuberg/Flash90)

Mensen schuilen voor de regen tijdens een wandeling op de Jaffa straat in het centrum van Jeruzalem op 31 oktober. (Foto: Olivier Fitoussi/Flash90)

Mensen bezoeken 'A Retrospective,' een tentoonstelling van de Japanse kunstenaar Yayoi Kusama, tijdens een perspremière in het Tel Aviv Museum of Art op 30 oktober. (Foto: Tomer Neuberg/Flash90)

Palestijnen protesteren nog steeds op de verjaardag van de Balfour Verklaring, in Khan Yunis, in de zuidelijke Gazastrook, op 2 november. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)

Israëli's wonen een rally bij die oproept tot actie tegen de klimaatcrisis en de ecologische crisis in Tel Aviv op 29 oktober. (Foto: Avshalom Sassoni/Flash90)

Franse toeristen bezoeken de Oude Stad van Jeruzalem terwijl Israël voor het eerst sinds de pandemie op 1 november de deuren weer opent voor gevaccineerde bezoekers. (Foto: Olivier Fitoussi/Flash90)

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.