De tijd van isolatie goed benutten voor het gezinsleven

Thursday, March 26, 2020 |  Yossi Aloni
Hier in Israël zijn de mensen nu thuis, net als in veel andere landen in de wereld. Je mag het huis alleen verlaten voor een snelle aankoop of om een luchtje te scheppen. Dan mag je tot 100 meter van het huis gaan.

Het isolement tussen je eigen vier muren lijkt in het begin misschien wat onaangenaam, maar met de tijd ontdekken we veel dingen die we in ons normale dagelijkse leven gewoonweg vergeten lijken te zijn, zoals gezinsleven. Plotseling zijn de ouders weer samen met hun kinderen. De race om de carrière is voorbij. Er is geen stress meer, niemand heeft haast.

Zelfs de vluchten naar het buitenland zijn voorlopig voorbij. De hele wereld lijkt zich in een time-out te bevinden. We moeten deze tijd benutten. Bovenstaande video geeft ons inzicht in de huizen van enkele Israëli’s en laat ons zien hoe we de nieuw gewonnen tijd met de kinderen kunnen gebruiken.

En hoe brengt u, beste lezers, uw tijd thuis door? Vertel het ons. Wij, het team van Israël, zijn vandaag bij u. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Samen zullen we deze niet altijd even gemakkelijke tijd, de Corona-dagen, al onder de knie krijgen.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.