Ga onder de radar met Israel Today!

Monday, February 24, 2020 |  Redactie Israel Today
Wij – de Jeruzalemse redacteuren van Israel Today en Israel Heute - zijn op zoek naar een paar uitverkorenen die zich willen aansluiten bij een pioniersgroep en op hun smartphone foto's en verslagen - zowel grappige als serieuze – ontvangen, die we 'onder de radar' houden.

Het zijn allemaal dingen waar wij schrijvers om lachen en huilen en die we graag met u willen delen. Nieuws over het leven in Israël, dat we niet online kunnen publiceren.

Als u zich wilt aansluiten bij de revolutie voor wat echt en 'onecht' nieuws uit Israël, meld u dan aan voor het pilotprogramma van ons nieuwe Engelstalige Under the Radar Israel Today-forum (URIT).

We gebruiken Telegram, een van de veiligste en betrouwbaarste privé berichtenapps voor URIT.

Klik op deze link om u aan te melden. Als u de Telegram-app al heeft, wordt u doorverwezen naar de groep. Anders download je de beveiligde app via de link op Android of Apple en sluit je jezelf aan.

Het forum is beoordeeld als PG: Possibly the Greatest (Mogelijk het Grootste) dat er gebeurt met nieuwe reportages uit Israël!

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.