Arabieren: Israël en VS veroorzaakten Coronavirus

Thursday, February 13, 2020 |  Redactie Israel Today
Het is verrassend, dat de Arabische pers er zo lang over heeft gedaan om de Joden de schuld te geven van de uitbraak van het Coronavirus. Immers, als men de Joden ergens de schuld van kan geven, dan zal men er de Joden ook de schuld van geven.

Afbeelding: Twee Israëlische artsen die duidelijk samenzweren over hoe ze het coronavirus het beste over de wereld kunnen verspreiden. Kijk maar naar hun gezichten! Ze zijn schuldig! (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)

Feitelijk worden zelfs dingen, die iemand met een goed verstand niet logischerwijs aan de Joden kan toeschrijven, door de Arabische pers nog steeds aan de Joden toegeschreven!

De laatste bewering, die een aantal kranten in het Midden-Oosten heeft besmet, is dat het Coronavirus dat momenteel de wereld op zijn kop zet, door Israël en de Verenigde Staten is geproduceerd en verspreid.

'Gisteren werd in China een 'wonder' virus ontdekt; morgen zal het in Egypte worden ontdekt, maar vandaag, morgen of overmorgen zal het niet worden ontdekt in de VS of Israël', aldus het Saoedische dagblad Al-Watan (vertaling door MEMRI).

Al-Watan liet zich niet hinderen door het ongemakkelijke feit, dat Amerika minstens 12 bevestigde gevallen van het coronavirus heeft gemeld, om een goed verhaal te schrijven.

De Arabische pers beweerde verder dat alle grote virussen van de afgelopen decennia zijn gecreëerd en verspreid door de Verenigde Staten, soms met de hulp van Israël.

'Van Ebola, Zika, SARS, vogelgriep en varkensgriep, via miltvuur en gekkekoeienziekte tot het corona[virus] - [al deze] dodelijke virussen werden door de VS gemaakt en dreigen de volkeren van de wereld te vernietigen', aldus de Syrische krant Al-Thawra.

Een nalatenschap van wilde beweringen
Terwijl in een groot deel van de Arabische wereld de laatste tijd de relaties met Israël verbeteren, zijn decennia van anti-Joodse propaganda niet zo snel overwonnen. Het zal generaties lang duren voordat de Arabische wereld stopt met het geloven en het verspreiden van hun belachelijke beweringen over Israël en de Joden.

Eerdere voorbeelden van deze absurditeit zijn:
♦ Saudi-Arabië arresteerde en doodde vermoedelijk ook een gier die beschuldigd werd van spionage voor Israël nadat een volgapparaat van de Veterinaire Afdeling van de Tel Aviv Universiteit op het dier werd gevonden;
♦ Een Jordaanse verslaggever beweerde dat Israël aardbevingen veroorzaakte, waarbij hij geen rekening hield met het feit dat Israël op een grote breuklijn ligt;
♦ Hamas zei dat het een dolfijn gevangen nam op een spionagemissie voor de Joodse Staat.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.