Netanyahu: Ik geloof in de Bijbel en bescherm Israël!

Monday, February 10, 2020 |  Redactie Israel Today
Tijdens een recente campagnestop benadrukte premier Benjamin Netanyahu, dat hij de enige kandidaat was die de Israëlische soevereiniteit zou uitbreiden naar Judea en Samaria, en Israël echt zal beschermen, omdat hij echt in de Bijbel gelooft.

Sprekend tot kinderen op een religieuze school in de Joodse nederzetting Mitzpe Yericho, moedigde de premier hen aan om door te gaan met het bestuderen van de Bijbel, om door te gaan met bidden. ‘Wat jullie hier doen is voor de verlossing van Israël,’ zei hij. ‘Alles wat we doen is gebouwd op geestelijke versterking."

Netanyahu merkte op dat hij elke week de Bijbel leest: ‘Elke Shabbat lees ik het wekelijkse Torah gedeelte vele malen met mijn zoon, Avner. En ik zeg niet alleen de woorden. Ik leef ze. Ik adem ze! Ik geloof ze!’

Het was als een plechtige gelofte, toen de premier verklaarde: ‘Ik draag mijn leven op aan de simpele wetenschap dat de toekomst van het land Israël [d.w.z. Judea en Samaria] in de Staat Israël is gelegen.’

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.