Video: Sporen van verovering van Kana'an in woestijn

maandag 2 december 2019 |  Redactie Israeltoday.nl
In de Bijbelse gebieden van Israël zijn enkele van de meest ontzagwekkende overblijfselen te zien van de verovering van het Beloofde Land door het Joodse volk, meer dan 3000 jaar geleden.

Archeologen geloven dat zes 'voetafdrukken' in de woestijn in het Heilige Land halteplaatsen zijn voor het Joodse volk toen het Israël binnenkwam onder leiding van Jozua, de opvolger van Mozes, bericht United with Israel.

Deze bouwwerken hebben gemeenschappelijke kenmerken, waarvan de meest indrukwekkende is dat ze allemaal een stenen altaar bevatten dat voldoet aan de specificaties beschreven in de Bijbel.

Bekijk in de video van i24News de ongelooflijke overblijfselen van de de wonderlijke binnenkomst van de Israëlieten in het Beloofde Land!

Over deze 'voetafdrukken', aangetroffen in Samaria en de Jordaanvallei, maakte de Israëlische gids A'aron Lipkin de film 'The Footsteps of God'. Hierboven ziet u de trailer.

Zie ook: Palestijnen claimen Jozua's altaar op de berg Ebal

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.