ICNN-video: Erez Ben-Sa’adon in Rechelim (1)

Thursday, November 21, 2019 |  Israel CNN
De kinderen van Israël kwamen uit het land Egypte, en kwamen in de buurt van het Beloofde Land. Mozes zond twaalf mannen naar het land om het te bespioneren. Toen zij naar de grens terugkeerden, brachten zij slecht nieuws. Slechts twee spionnen, Jozua en Kaleb, brachten het goede nieuws.

Israël wordt in deze tijd geconfronteerd met een soortgelijke situatie, nu de media elke dag de wereld rondgaan met negatieve verhalen over het Beloofde Land. In deze verfrissende serie reizen Jozua en Caleb Waller door Jeruzalem, Judea en Samaria, om te luisteren naar de verhalen van degenen die leven in de plaats die de wereld de 'West-Bank' noemt. U ontmoet de echte gezichten van mensen die in het hart van Israël wonen.

In deze aflevering ontmoeten Caleb en Joshua Waller Erez Ben-Sa’adon in Rechelim. Hij is een van de meest toegewijde pioniers, die in Samaria leeft en woont. Erez vertelt tijdens deze 1e aflevering over hoe en waarom Rechelim werd gebouwd. Verder vertelt hij vol vuur en passie over zijn wijnmakerij. Erez's pioniersgeest en de passie is voor alle Joden in de wereld een inspiratie om in het land Israël te kunnen leven en te vestigen, en is een uitdaging voor iedereen.

Deze video van Israel CNN is zaterdagavond uitgezonden door Family7. Voor informatie over de inhoud kunt contact opnemen met Israel CNN

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.