Israëlische luchtmacht wint '#Tetris Challenge'

Friday, November 15, 2019 |  Redactie Israel Today
De Israëlische luchtmacht gaat alle uitdagingen aan - niet alleen in een noodgeval. Israël heeft de uitdaging van #TetrisChallenge aangenomen, poetste haar vliegtuigen en voertuigen op, zette er de uitrusting en bemanningen omheen, en maakte er een foto van.

Met de hashtag #TetrisChallenge publiceren brandweer, politie, militairen en dergelijke. al enkele weken foto's op sociale netwerken, waarin hun voertuigen, teams en uitrusting perfect zijn geordend, zoals in het klassieke spel Tetris. De internet­trend, die door de Zürichse kantonnale politie in gang is gezet, heeft al snel fans over de hele wereld gekregen. Ook Israël heeft de uitdaging aangenomen - en is erin geslaagd.

Op 11 november publiceerde de Israëlische luchtmacht haar bijdrage aan de 'Tetris Challenge'". Terwijl de voorgangers alleen de inhoud en de teams van individuele voertuigen presenteerden, ging de Israëlische luchtmacht nog een stap verder en legde de lat hoger.

Op de foto, die de Israëlische luchtmacht via haar officiële Twitter-account op het internet heeft geplaatst, kunt u zelfs meerdere vliegtuigen zien. De bijbehorende inhoud, uitrusting en bemanningen zijn perfect op de grond naast en tussen de vliegtuigen geplaatst en leveren een indrukwekkend beeld op.

Maar net zo indrukwekkend als de foto is het arsenaal dat de Israëlische luchtmacht in de Tetris Challenge op het internet laat zien. Er zijn vliegtuigen en helikopters van de typen F-15I, F-16I, M-346, G-120A, Bell-206 en 5-6 Texas 2 te zien, evenals een PT-17, het enige luchtwaardige vliegtuig uit het museum, dat extra voor de Challenge hierheen werd gehaald.

Naast de foto heeft de Israëlische luchtmacht een interessante video gepubliceerd, waarin je close-up foto's van enkele vliegtuigen kunt bewonderen en de voorbereidingen voor de 'Tetris Challenge' op het militaire vliegveld Chatzerim in snel tempo kunt bekijken. Heel veel moeite voor een enkele foto.

Maar de inspanning was het waard. De Israëlische luchtmacht overtreft met haar uitrusting alle andere deelnemers aan deze internettrend en is daarmee duidelijk winnaar!

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.