Defensie: Mossad zoekt gekwalificeerd personeel

Thursday, November 14, 2019 |  Yossi Aloni
De bekende Israëlische spionage-organisatie Mossad heeft met de eerste tweet een officieel Twitter-account geopend: 'Wij zijn aangekomen. Nu kunt u ons ook volgen.' Het doel is, te wijzen op diverse vacaturen en carrièremogelijkheden bij dit beroemde instituut.

Het account heet 'Mossad Career' en is een onderdeel van de campagne om hoogopgeleide werknemers te werven voor technologie en cyberactiviteiten. 'Als je van beroep wilt veranderen, als je er altijd al van gedroomd hebt, maar nooit durfde te veranderen, nodigen we je nu uit om onze vele carrièremogelijkheden te bekijken en er deel van uit te maken.'

Het Facebook account van Mossad en de bijbehorende website bieden ook vacatures op verschillende gebieden.

Er bestaat nog een ander account op Twitter met de naam 'Mossad', maar dat is een fictieve versie die velen voor echt hebben gehouden. Het officiële Mossad Twitter account heeft op de eerste dag al 2000 abonnees gekregen.

In de tweede tweet richtte de Mossad zich op carrièremogelijkheden: 'We hebben banen die glazen plafonds vernietigen. Enkele ervan zijn al verwijderd'.

Hier kunt u het Twitter-account van de Mossad volgen. Dit is in het Hebreeuws, maar biedt een vertaling aan.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.