Het is nooit te laat voor een avontuur in de Negev

Thursday, October 24, 2019 |  Ariel Rudolph
Stap uit uw comfortzone en test uw persoonlijke grenzen. Dit is een ervaring die u maar één keer in je leven meemaakt. Leer het land van Abraham, Isaac en Jacob kennen op een unieke manier, en ervaar de Israëlische woestijn als nooit tevoren!

Vorig jaar hebben we een ongelooflijke tijd gehad bij onze trektocht door de Bijbelse woestijn, net zoals onze voorvaderen dat duizenden jaren geleden deden. In november en december organiseren wij deze tocht opnieuw, en er zijn nog maar een paar plaatsen vrij bij deze laatste tochten.

Bekijk en geniet van Israël vanuit een ander perspectief dat u niet in het nieuws zult lezen. U zult een deel van het landschap van Israël zien dat de meeste Israëli's nog nooit hebben gezien.

Het avontuur bestaat uit 7 dagen wandelen door prachtige landschappen zoals Abraham, Isaac en Jacob die gekende hebben, met een Duitstalige of Engelstalige gids; overnachten onder de sterren rond een kampvuur; en veel spirituele input.

Het aantal deelnemers is beperkt! De data zijn:
♦ 20 - 27 november 2019 (Duitstalig),
♦ 11 - 18 december 2019 (Engelstalig).

Klik hier voor de uitgebreide informatie, en meld u snel aan!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.