Steun van bedrijven voor Messiaans hulpproject

Sunday, September 15, 2019 |  David Lazarus
Messiasbelijdende Joden in Israël hebben het programma Social Delivery Organization opgezet. Hierdoor kunnen Israëlische bedrijven overtollige inventaris en andere spullen schenken voor verdeling onder de armen en andere liefdadigheidsinstellingen in het land.

Overheidsorganen en grote bedrijven in Israël schrikken er niet langer voor terug om samen te werken met Messiasbelijdende Joden. Het SDO-initiatief is onderdeel van hun Joseph Project, een van de grootste humanitaire hulp- en liefdadigheidsorganisaties in Israël. Ook andere Israëlische bedrijven werken samen met de Messianics.

Noble Energy, het wereldwijde energiebedrijf dat de leiding heeft van het grootste energieproject in de geschiedenis van de Staat Israël, heeft besloten om voor het humanitaire hulpproject samen te werken met de Messianics. Onlangs heeft Noble kantoormeubilair en apparatuur geschonken aan waardevolle Israëlische liefdadigheidsinstellingen en instituten zoals het Ben Shemen Youth Village. Dit verzorgt meer dan vierhonderd kinderen, waarvan velen om verschillende redenen door het ministerie van Sociale Zaken bij hun ouders zijn weggehaald.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.