Beleef een onvergetelijke ervaring in de Negev-woestijn

maandag 24 juni 2019 |  Ariel Rudolph
Heeft u onze laatste hike gemist of wilt u weer meedoen, kom dan deze winter, in november of december, en en beleef een onvergetelijk avontuur in de Negev-woestijn van Israël.

De woestijn heeft al een diepe symbolische betekenis in de Bijbel. De Israëlieten zwierven 40 jaar lang door de woestijn, op weg naar het Beloofde Land. Zij hebben herhaaldelijk Gods aanwezigheid en zorg op een bijzondere manier ervaren. De woestijn betekent dus een bijzondere nabijheid tot God.

Misschien heeft u Israël al vele malen bezocht, maar nog nooit een woestijn­wandeling meegemaakt. Als u belangstelling heeft voor een 'uniek' avontuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar de Negev-woestijn, zoals de Israëlieten dat deden na het verlaten van Egypte. Breng 7 dagen lopend door in de ongelofelijk mooie bergachtige zuidelijke delen van het Israel National Trail. Het wordt een unieke ervaring.

Voor onze komende Negev hikes hebben we ons programma een beetje gewijzigd. Halverwege de wandeltocht vieren en houden we de Shabbat onder de sterrenhemel in de woestijn - een balsem voor lichaam en geest!

Het aantal deelnemers is beperkt!
De gegevens zijn: 20 - 27 november 2019 (Duitstalig),
11 - 18 december 2019 (Engelstalig).

Klik hier voor de uitgebreide informatie, en meld u snel aan!

Tot ziens in Israël!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.