Manden voedsel verdeeld ter nagedachtenis aan Shir

donderdag 20 juni 2019 |  Redactie Israel Today
De jonge soldate Shir werd tweeënhalf jaar geleden uit het leven weggerukt door een terreuraanslag. Sindsdien heeft de vereniging Shir ter nagedachtenis aan haar manden met voedsel uitgedeeld aan behoeftige gezinnen. Wilt u hen hiermee helpen?

De vereniging 'Shir' heeft, ter gelegenheid van het Wekenfeest Shavoe'ot, ongeveer 2 weken geleden manden met voedsel met veel melkproducten, eieren en groenten uitgedeeld aan behoeftige gezinnen, zodat alle gezinnen een mooi feest konden vieren. Daarnaast werden boeken, die niet meer worden gelezen, verzameld en dan tegen een lage prijs verkocht. Het ingezamelde geld wordt door de vereniging gebruikt om manden met voedsel te kopen voor de arme gezinnen van de stad. U kunt ook deelnemen aan deze actie!

De behoeftige gezinnen waren heel blij met de voedsel­manden, die ze tijdens de feestdagen ontvangen. Met uw hulp kunnen wij zo veel gezinnen bereiken en helpen om de vreugde van de feestdagen in hun huis te brengen. Ook u kan helpen! Elke mand is van groot belang en tovert een glimlach op de gezichten van onze broeders en zusters!

Help Shir’s familie om behoeftige gezinnen te helpen!

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.