Israël gedenkt haar gevallenen - Steun de IDF!

Tuesday, May 07, 2019 |  Ariel Rudolph
Het totale aantal gevallenen van Israël bedraagt 23745. Dit jaar zijn 100 nieuwe namen toegevoegd aan de lijst, waaronder 13 burgerslachtoffers van terreur. Vier van deze burgers kwamen om het leven tijdens het recente willekeurige afvuren van raketten door de terreur­organisatie Hamas, waarbij meer dan 700 raketten op Israël werden afgevuurd.

Israëls Yom HaZikaron – voluit 'Herdenkingsdag van Israëlische gevallen soldaten en slachtoffers van terrorisme' - begint dinsdagavond. We willen daarbij ook denken aan Israëls 'eenzame soldaten', waarvan de families in het buitenland wonen. Een grote meerderheid van hen dient in gevechtseenheden. De jonge soldaten missen niet alleen de huiselijke warmte, ze zijn ook bijna volledig financieel afhankelijk van zichzelf tijdens hun diensttijd.

Help ons om onze eenzame soldaten te steunen, voor, tijdens of na afloop van hun diensttijd! Zeker nu, als we denken aan al diegenen die hun leven hebben opgeofferd voor de Staat Israël of het slachtoffer zijn geworden van Arabische terreur.

Samen kunnen we grote dingen doen!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.