Ervaar de nabijheid van God in de woestijn

Monday, May 06, 2019 |  Ariel Rudolph
Verlangt u ook naar de nabijheid van God en wilt u deze op een ongewone en historische plaats ervaren? Wilt u buiten de vier muren en onder de sterrenhemel in de wijde woestijn bidden? Overdag door de woestijn wandelen en Gods schepping bewonderen? Terugdenken aan alle wonderen die het volk van God hier heeft meegemaakt? Een geweldige kans voor ouders die een hechte of nieuwe relatie met hun volwassen kinderen willen ervaren. Aarzel niet en vraag vandaag nog het gedetailleerde programma van deze bijzondere trektocht aan!

De woestijn heeft al een diepe symbolische betekenis in de Bijbel. Na de uittocht van het volk Israël uit Egypte met Mozes moest het volk 40 jaar lang door de woestijn trekken. Het volk van God heeft Gods aanwezigheid en zorg daar steeds weer op een bijzondere manier ervaren. De woestijn staat dus voor een bijzondere nabijheid tot God.

Dit najaar kunt u deelnemen aan twee wandeltochten door de Negev woestijn:
♦ 20-27 november 2019, Duitstalig,
♦ 11-18 december 2019, Engelstalig.
Dagelijks lopen we toen tot vijftien kilometer langs zuidelijke gedeelten van het Israëlpad (Israel National Trail), onder leiding van een professionele gids. We overnachten in tentje onder de sterrenhemel rond een kampvuur. Het is een zware tocht voor maximaal 30 deelnemers met een goede fysieke conditie zijn, niet voor iedereen dus.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.