Video van de dag: Er zijn zo veel uitstapjes mogelijk

woensdag 24 april 2019 |  Redactie Israel Today
Het is nu Chol HaMo'ed Pesach, de gewone dagen van de Pesach­week. En er bestaat geen beter moment om met de familie de natuur in te gaan. En dat hebben gisteren tienduizenden Israëli's ook gedaan, om precies te zijn bezochten ongeveer 230.000 mensen het strand, de sneeuw, de natuurgebieden en de nationale parken. Er zijn zoveel mogelijkheden.

In de video van vandaag zien we enkele van de bestemmingen van gisteren. Voor meer informatie klikt u op de namen. Sleeën in het noorden, strand en zon in het zuiden, dat alles op één dag. En dit is de lijst van parken en natuurreservaten: Nationaal Park Apollonia, Nationaal Park Nimrod Burcht, Bergvesting Masada, Natuurreservaat Koraalstrand Eilat, Nationaal Park Burcht Yechiam, Natuurreservaat Banias, Nationaal Park Bet Shearim en de besneeuwde berg Hermon.

*** Ziet u op de website parks.org.il alleen maar Hebreeuwse tekst? Dan is de webmaster even wat foto's aan het maken. Kijk over een paar dagen nog een keer. ***

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.