ICNN-video: Geestelijk antisemitisme

Sunday, April 21, 2019 |  Israel CNN
In deze video van Proclaiming Justice tot the Nations (Gerechtigheid aan de Volken Proclameren), toont Laurie Cardoza-Moore zich bezorgd over de trend binnen het christendom die een valse leer verkondigt, de vervangingstheologie, die leert dat Gods beloften aan Israël nu aan de kerk toebehoren. Maar God heeft zijn verbond met zijn volk Israël niet verbroken.

In deze video gaat het over de geestelijke strijd die zich verspreid over Israël en het Joodse volk. Zoals Paulus schreef in zijn brief aan de Efeziërs: 'Wij strijden niet tegen vlees en bloed, maar tegen machten, tegen overheden en de machthebbers van de duistere wereld en tegen geestelijke boosheden in de hemelse gewesten'.

In deze video geven de voorganger Steven Bliss en Tommy Waller, oprichter en voorzitter van HaYovel, een inspirerende blik in de duistere onzichtbare geestelijke wereld, waar het antisemitisme dat we in het verleden en vandaag zien, zijn oorsprong heeft.

Deze video van Israel CNN is zaterdagavond uitgezonden door Family7. Voor informatie over de inhoud kunt contact opnemen met Israel CNN

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.