Winter-avontuur in de Negev-woestijn: iets voor u?

Thursday, April 18, 2019 |  Ariel Rudolph
Wilt u uw grenzen leren kennen? Kom dan met ons mee! Als je Israël anders wilt zien en ervaren, moet je naar de woestijn. Ervaar 7 dagen lang de woestijn, de plaats waar mensen een nieuw perspectief krijgen op Israël, op de natuur en op zichzelf.

Deze hike door de woestijn is niet voor iedereen, alleen voor hen die op zoek zijn naar iets buitengewoons in hun leven en in staat zijn om dat te doen. Een avontuur in de bijbelse woestijn, waar mensen komen om na te denken over hun prioriteiten in het leven .

Nieuwe route
We hebben ons programma voor de wandeling van dit jaar gewijzigd. Shabbat zal midden in de hike vallen en we hebben besloten deze dag als rustdag door te brengen omdat we de shabbat houden. Als gevolg hiervan hebben we de secties gepland die we rond deze shabbat rustdag gaan wandelen.

Deze tweede Internationale Engelstalige trektocht door de Negev Woestijn vindt plaats van 11 t/m 18 december 2019 Voor meer informatie over de reis en het aanvragen van registratie­formulieren kunt u contact met ons opnemen. Per e-mail: info@israeltoday.co.il, of per telefoon: +972-2-6226-881

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.