Video's van de dag: De Rothschild Boulevard in Tel Aviv

woensdag 10 april 2019 |  Redactie Israel Today
De video van vandaag nodigt u uit om een wandeling te maken over de Rothschild Boulevard (Sderot Rothschild), een van de belangrijkste straten van Tel Aviv, die begint in het zuidwesten van de stad in de wijk Neve Tzedek en leidt naar het Habima Theater in het noorden. De Rothschild Boulevard is het financiële centrum van de stad. Het is dus geen verrassing dat dit een van de duurste straten van Tel Aviv is. De straat heeft in het midden een voet- en fietspad met veel banken, groene gazons, speeltuinen en kleine straatcafés die erg populair zijn. Er is veel te zien tijdens een wandeling door de straat. Maar kijk zelf maar eens.

De tweede video is heel bijzonder: hij is opgenomen op het plein voor het Habima Theater, en je kunt met de muis of met Control-touchpad) de het beeld in alle richtingen laten bewegen, ook omhoog en omlaag. Met het scrolwiel, of + en – rechtsonder in beeld, kun je inzoomen.­

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.