Indrukken van de 1e internationale Negev Wandeltocht

Monday, April 01, 2019 |  Ariel Rudolph
Wilt u uw grenzen leren kennen? Ga dan met ons mee! Als je Israël anders wilt zien en beleven, moet je naar de woestijn. Ervaar de woestijn gedurende 7 dagen, waar mensen een nieuw perspectief krijgen op Israël, de natuur en zichzelf.

Deze hike door de woestijn is niet voor iedereen, alleen voor mensen die zoeken naar iets bijzonders in hun leven en daartoe in staat zijn. Een avontuur in de Bijbelse woestijn, waar mensen komen nadenken over wat echt prioriteit heeft in het leven. De video geeft u indrukken van de tocht van december 2018, waaraan ook een aantal Nederlanders deelnam.

Nieuwe route
We hebben ons programma voor de wandeling van dit jaar aangepast. Shabbat zal in het midden van de hike vallen en we hebben besloten deze dag als rustdag te hoeden, omdat we de Shabbat houden. Daarom hebben we de gedeelten die we gaan wandelen, rond deze Shabbat rustdag gepland.

De tweede Internationale Negev Wandeltocht door de woestijn, langs het zuidelijke deel van de Israel Trail, wordt gehouden van 11 t/m 18 december 2019. Voor meer informatie over de reis en inschrijfformulieren kunt u contact met ons opnemen:
E-mail: info@israeltoday.co.il
Telefoon: +972-2-6226-881

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.