Huis van terrorist Assem Barghouti verwoest

Thursday, March 07, 2019 |  Redactie Israel Today
Woensdagnacht is het huis van de terrorist die verantwoordelijk was voor de dood van twee Israëlische soldaten en een pasgeboren baby vernietigd.

Assem Barghouti beschoot in Givat Assaf een groep Israëli's, en doodde twee Israëlische soldaten. Hij was ook verantwoordelijk voor de dood van de baby Amiad Israel, die moet worden geboren doordat, enkele dagen daarvoor, zijn moeder was beschoten. De baby stierf drie dagen na zijn geboorte.

In de nacht werd zijn huis vernietigd. Bij de operatie in het dorp Kobar, ten noorden van Ramallah, was naast het Israëlische leger ook de Israëlische grenspolitie betrokken. De vernietiging van het huis werd eerder toegestaan door het Hooggerechtshof.

Ondertussen kreeg de familie van de terrorist Arafat Irfaiyam, die begin februari in een bos in Jeruzalem de 19-jarige Ori Ansbacher verkrachtte en haar vervolgens op wrede wijze vermoordde, van het Israëlische leger te horen dat het huis door hem zou worden verwoest. De 29-jarige terrorist is in hechtenis en wacht op een proces.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.