Tweede lading van onze Israëlische olijfolie onderweg

Tuesday, February 19, 2019 |  Redactie Israel Today
De eerste lading van onze geliefde Israëlische olijfolie Kanaän 'Eden' was al na enkele weken uitverkocht. Daarom is vorige week een tweede lading verzonden, die vanuit Duitsland wordt gedistribueerd. Mis hem dus niet en bestel vandaag nog onze hoogwaardige-olijfolie!

Olijfolie hoort net als zout en peper in elke keuken thuis. Goede olijfolie is zijn gewicht in goud waard, imponeert met zijn eigen intense smaak en brengt afwisseling in uw dagelijkse keukenroutine.

De olijfolie wordt geperst uit hele olijven met een molensteen en wordt in de mediterrane keuken als bijzonder gezond beschouwd. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, die het cholesterolgehalte in het bloed stabiliseren.

Omdat direct zonlicht, het verouderingsproces in de olie bevordert, hebben wij besloten om onze kostbare olijfolie 'Eden' in lichte blikken te bottelen om een langere houdbaarheid en versheid te garanderen! De plastic afsluitdop vergemakkelijkt het uitgieten en voorkomt dat de container lekt.

U hebt de keuze uit 1 blik zonder korting, 2 blikken met 15% korting of 4 blikken met 25% korting.

Let op! De tekst op wikkels van de blikken met olijfolie is in het Duits gesteld.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.