'Netanyahu. Een ander verbond'

Tuesday, February 05, 2019 |  Redactie Israel Today
'Netanyahu. Een ander verbond'. is de boodschap die nu op een reeks nieuwe billboards in de centra van de Israëlische steden staat voor de verkiezingen.

Nog maar acht weken voor de verkiezingsdag zijn deze billboards met Netanyahu en de Amerikaanse president Donald Trump slechts een deel van de massale campagne die nu plaatsvindt. Het is onmogelijk om een Hebreeuwse website te bezoeken zonder het gezicht van een politicus op het scherm te zien.

De meeste peilingen tonen een lichte daling voor Likoed, de leidende partij van de regeringscoalitie onder leiding van 'Bibi' Netanyahu. Ook nemen steeds meer partijen uit het politieke midden, centrumrechts en rechts deel aan de verkiezingscampagne.

Het feit dat Netanyahu zijn hechte vriendschap met Trump benadrukt, zien velen als een teken dat hij bang is dat Likoed niet de benodigde stemmen krijgt om hem in functie te houden als premier.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.