Israel Today Kanaan Olijfolie 'Eden' koud geperst

Sunday, January 06, 2019 |  Ariel Rudolph
De keuze aan olijfolie in de supermarkt is groot en kan verwarrend zijn. Goede producten kun je echter met een paar eenvoudige regels herkennen. Door koud persen blijven de gezonde inhoudsstoffen behouden, en het komt ook aan op het zuurgehalte. Onze koudgeperste olijfolie met een zuurgehalte van slechts 0,5 % is dus een hoogwaardige olijfolie!

Wanneer zaden, pitten of vruchten van een plant zonder deze te verwarmen worden geperst, dan worden de oliën 'native' of 'koud geperst' genoemd. Dit heeft het voordeel van een hoge kwaliteit; door de voorzichtige extractie blijven de vitaminen, de smaak en de meervoudig onverzadigde vetzuren, die als zeer gezond worden beschouwd, bewaard.

Koudgeperste olijfolie is daarom een echt natuurproduct. Het hoogste kwaliteitsniveau van de olijfolie wordt 'extra' genoemd. Dit betekent dat de olie voldoet aan de hoogste eisen betreffende samenstelling en smaak. Vooral het zuurgehalte is hierbij beslissend. De olijfolie smaakt niet alleen goed, maar voorziet het lichaam ook van belangrijke vitaminen en vetzuren.

Bestel vandaag nog onze hoogwaardige olijfolie uit het zuiden van Israël! Verrijk uw gerechten, soepen en salades ermee!

U hebt de keuze uit 1 blik zonder korting, 2 blikken met 15% korting of 4 blikken met 25% korting.

Let op! De tekst op wikkels van de blikken met olijfolie is in het Duits gesteld.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.