Gebed voor door een aanslag zwaar gewonde soldaat

maandag 24 december 2018 |  Redactie Israel Today
Enkele honderden mensen verzamelden zich zondagavond bij de Westelijke Muur om te bidden voor het welzijn van de soldaat die levensgevaarlijk gewond raakte bij de aanslag bij Givat Assaf.

Twee soldaten van de Netzach Jehuda-eenheid kwamen bij de aanslag op 13 december om het leven. Netanel Felber raakte ernstig gewond en de artsen vechten nog steeds voor zijn leven.

Aan het gebed bij de Klaagmuur werd deelgenomen door de opperrabbijn van Tzfat (Safet) en de rabbijnen van de eenheid 'Netzach Jehoeda', die de orthodox-Joodse soldaten vergezelden tijdens hun militaire dienst in de eenheid.

De vader van de gewonde soldaat, die ook de Amerikaanse nationaliteit heeft, bedankte de aanwezigen voor het gebed voor het herstel van zijn zoon. Hij en zijn vrouw hadden het publiek gevraagd om voor hun zoon te bidden.
'Wij waarderen de steun die u ons geeft. Vandaag zijn jullie allemaal voor mijn zoon gekomen, niemand zal ooit in staat zijn om de prachtige 21 jaar die ik met mijn zoon heb doorgebracht af te nemen. Natuurlijk hoop ik dat hij tot 120 jaar zal leven, maar ik moet hem bedanken voor de 21 jaar tot nu toe,' zei de vader.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.