Video van de dag: Volkswagen Konnect Campus

zondag 16 december 2018 |  Redactie Israel Today
Israël staat bekend om zijn innovatieve high-tech scene. Niet voor niets wordt het Heilige Land ook wel de 'Start-Up Nation' genoemd. In geen enkel ander land ter wereld zijn er zoveel start-ups per hoofd van de bevolking.

Ook het Volkswagen concern is zich hiervan bewust. Vooral als het gaat om zelfrijdende auto's, navigatie en cybersecurity, kun je veel leren van Israëlische start-ups. Daarom heeft VW in mei van dit jaar in Tel Aviv de zogenaamde Konnect Campus opgericht, die Israëlische partners en start-ups toegang biedt tot het bedrijf.

Inmiddels hebben alle Duitse autofabrikanten een vertegenwoordiging in Israël om gebruik te maken van Israëlische innovaties. De video van vandaag laat ons kennismaken met twee vrouwen, een Duitse en haar Israëlische collega. Het is hun taak om innovatieve Israëlische mobiliteitsoplossingen te vinden voor het VW-concern.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.