Dag 6: Woestijnwandeling tussen de regenbuien door

Sunday, November 25, 2018 |  Aviel Schneider
Door de regens moesten we zaterdag ons programma veranderen. Daarom liepen we op Shabbat in de Ramon Krater de route van de berg Ardon in het midden van de krater. Dit is een route met veel uitdagingen en een prachtig woestijnlandschap.

We begonnen onze wandeling vanochtend om 7 uur 's morgens in de regen. Daarna scheen de zon ongeveer twee uur lang, tot we weer werden verrast door de regen toen we de top van de berg bereikten. Daar hebben we uitgerust.

We genoten een uur van de stilte, tijd voor onszelf en voor gebed. We verheugden ons over Gods zegen over het dorre land. Het was grijs en koel. De woestijn heeft zich in verschillende kleuren laten zien. Iedereen zag en voelde voor het eerst regen in de woestijn.

Rond 14 uur hebben we onze wandeling van deze dag beëindigd. Een bus wachtte en reed ons naar onze overnachtingsplaats, de berg Yehoram boven de stad Eilat. Hier gaan we de nacht doorbrengen. Zondag beginnen we aan onze laatste route naar de Rode Zee, over de rivier de Shlomo.

Een goede nieuwe week uit de woestijn, tot morgen.....

Ondanks de regen zetten we door.

Een welverdiende pauze.

Wat een uitzicht!

IN DE VOETSTAPPEN VAN DE ISRAËLIETEN - DE ISRAËL DESERT HIKE

De tweede Duitstalige hike vindt plaats van 11 tot 18 maart 2019.

U kunt dit jaar nog meedoen aan de Engelstalige Israël Desert Hike. Die begint op 2 december in Sde Boker, en eindigt op 9 december in Eilat. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!
Lees meer over deze unieke reis en de voorwaarden

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.