Video van de dag: De tien mooiste plekjes van Jaffa

Sunday, November 25, 2018 |  Redactie Israel Today
Vandaag gaan we weer naar Tel Aviv, om precies te zijn: naar Jaffa. Vaak wordt vergeten dat 'Tel Aviv-Jaffa' de officiële naam van de mediterrane metropool is. Het nieuwe Tel Aviv is gebouwd rond de oude stad Jaffa.

Jaffa is een van de populairste plekken in de stad, niet alleen voor toeristen, maar ook voor Israëli's. De oude stad van Jaffa is vooral populair bij bruidsparen. Het is een prachtige achtergrond voor foto's van het trouwalbum. Als u, beste lezers, al eens in Jaffa bent geweest, hebt u zeker al eens een echtpaar gezien tijdens een fotosessie.

De video van vandaag laat u kennismaken met de acht belangrijkste bezienswaardigheden van Jaffa, waaronder natuurlijk de promenade en de oude haven, de beroemde vlooienmarkt en natuurlijk de klokkentoren. En dan is er nog de bekendste en meest bezochte plaats, het uitzichtpunt van Tel Aviv. Een foto van de stad met het strand is zeker te vinden in elk fotoalbum van een Israel-reiziger.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.