Verslag uit de woestijn: Zuidelijke Israel Trail, dag 1

Monday, November 19, 2018 |  Redactie Israel Today
Vandaag is de Duitstalige groep begonnen aan een zevendaagse wandeltocht door de Bijbelse woestijn. De eerste 29 deelnemers van de wandeling door de woestijn op de Israëlische National Trail lopen de komende 7 dagen door de Bijbelse woestijn naar Eilat.

Nadat de deelnemers waren aangekomen en hun bagage in een vrachtwagen hadden geladen, konden we beginnen. De wandeling begon bij het graf van de voormalige Israëlische premier David Ben Gurion in Sde Boker. De reis ging naar het zuiden. Het doel van vandaag is An Avdat. Maar eerst gaan we naar Borot Ramalia, waar de Tzinbeek en de Avdatbeek samenkomen.

Alle deelnemers hebben zich fysiek voorbereid op de wandeltocht door de woestijn. Deze unieke woestijntocht vereist een uitgebreide logistiek. We zullen de komende dagen dagelijks verslag uitbrengen met foto's van de reis.

En als u nu zin heeft om met ons door de woestijn te wandelen: In december zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar in de Engelstalige groep.

Groeten uit de woestijn en tot morgen!

MEEDOEN AAN DE ISRAËL DESERT HIKE?

De tweede Duitstalige hike vindt plaats van 11 tot 18 maart 2019.

U kunt dit jaar nog meedoen aan de Engelstalige Israël Desert Hike, van 2 tot 9 december 2018. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!
Lees meer over deze unieke reis en de voorwaarden

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.