Groeten uit Israël – Hier en daar regen en onweer

Thursday, November 15, 2018 |  Redactie Israel Today
Goede morgen, beste lezers,

Nadat het gisteren in veel delen van het land soms met emmers tegelijk regende, schijnt vanochtend vroeg de zon in Jeruzalem. Het is echter wel relatief koel. Vanochtend vroeg stonden de temperaturen in Jeruzalem op 12 graden. De komende nacht kan de thermometer in Jeruzalem voor het eerst onder de 10 graden dalen. Het is zeker dat we zonder jas, trui of paraplu niet naar buiten moeten gaan. Pas op shabbat zal de regen voorbij zijn en zullen de temperaturen weer omhoog gaan.

En hier is het weer voor vandaag, donderdag 15 november 2018 (7 kislev 5779), in Israël: Deels helder, deels bewolkt, met hier en daar regenbuien en onweer. In de oostelijke en zuidelijke wadi’s kunnen overstromingen ontstaan. Voor het jaargetijde iets te koel. De volgende maximum­temperaturen worden verwacht: Jeruzalem 17 graden, Tel Aviv 22 graden, Haifa 19 graden, Tiberias aan het Meer van Galilea 23 graden, aan de Dode Zee 25 graden, Be'er Sheva 21 graden, Eilat aan de Rode Zee 25 graden. Het waterpeil van het Meer van Galilea is ongewijzigd en staat op 214,64 meter onder de zeespiegel.

De redactie van Israel Today wenst u een prettige donderdag. Het ga u goed.

Shalom vanuit Jeruzalem!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.