Groeten uit Israël – Herfstachtig weer

Wednesday, November 14, 2018 |  Redactie Israel Today
Goede morgen, beste lezers,

Vanochtend is het erg fris hier in Jeruzalem. De hemel is bedekt. Een paraplu zou vandaag wel eens handig kunnen zijn. Dit herfst- tot winterachtige weer zal ons nog tot het weekeinde begeleiden, dan zullen de temperaturen weer wat gaan stijgen en de regen zal weer afscheid nemen.

En hier is het weer voor vandaag in Israël: Voor vandaag worden hier en daar regenbuien verwacht, die met onweer gepaard kunnen gaan. In de wadi’s in het oosten en zuiden bestaat gevaar voor overstromingen. De temperaturen zullen iets lager zijn dan gisteren. De komende nacht wordt regen en onweer verwacht vanuit het noorden tot aan het noordelijk deel van de Negev.

De maximum­temperaturen: Jeruzalem 19 graden, Tel Aviv 22 graden, Haifa 21 graden, Tiberias aan het Meer van Galilea 25 graden, aan de Dode Zee 26 graden, Beersheva 23 graden, Eilat aan de Rode Zee 26 graden. Het waterpeil van het Meer van Galilea is een halve centimeter verder gedaald en staat nu op 214,665 meter onder de zeespiegel.

De redactie van Israel Today wenst u, beste lezers, een prettige dag. Het ga u goed.

Shalom vanuit Jeruzalem!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.