Video van de dag: Open Restaurants Jeruzalem

Wednesday, November 14, 2018 |  Redactie Israel Today
Wie tegenwoordig in Jeruzalem is, kan de stad niet alleen door zijn ogen, maar ook door zijn maag leren kennen. Sinds gisteren vindt in de stad het zogenaamde 'Open Restaurants Jeruzalem' plaats, een culinair festival waarbij vele restaurants en bekende chef-koks uit Jeruzalem betrokken zijn.

De culinaire scene van Jeruzalem kan worden omschreven als een internationale mix van smaken. Tot 17 november openen de beste restaurants van de stad hun deuren om hun geheimen en bijzondere keuken van het Midden-Oosten te onthullen. Beroemde chef-koks uit binnen- en buitenland zullen samen speciale menu's met speciale technieken uit de hele wereld vormgeven. Ook worden workshops en gezamenlijke bereiding van gerechten aangeboden.

Dit is de derde keer dat het Open Restaurants Festival niet alleen in Tel Aviv wordt gehouden, maar ook in Jeruzalem. Een klein overzicht van de restaurants in Jeruzalem vindt u hier. Bon appetit!

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.