Het zuiden brandt weer – Plant een boom!

Tuesday, November 13, 2018 |  Redactie Israel Today
Of het nu gaat om vuurvliegers, terreurballonnen of raketaanvallen die sinds gisteren zijn toegenomen - het zuiden komt niet tot rust. Help bij de wederopbouw van het Zuiden met onze agrarische hulpactie 'Darom Adom'" - plant een boom, geef een signaal!

Talloze anemonen veranderen het landschap van Zuid-Istrael jaar na jaar in een prachtige zee van rode en golvende bloemen. "Darom Adom Adom - het Rode Zuiden" is de naam van dit natuurlijke fenomeen. Veel te veel van de natuurlijke velden zijn dit jaar het slachtoffer geworden van de vuurvliegers uit Gaza.

Om van de Israëlische Gazastrook weer een Darom Adom te maken, hebben de plaatselijke families nu uw hulp nodig!

Meer dan 1000 verschillende branden hebben ongeveer 3000 hectare landbouwgrond, weiden en bomen verwoest. Onder andere werden ook 200 bijenkorven vernietigd. Volgens Israëlische boeren in het zuiden moet het ecosysteem dringend worden vernieuwd, vooral de nectarbomen. Ook het herstel van de natuur en de weiden voor bijenkorven is bijzonder urgent.

U kunt helpen!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.