JE KUNT HET! – Tot ziens in de Negev

Tuesday, October 16, 2018 |  Aviel Schneider
Ieder mens heeft zo nu en dan een rustperiode nodig, een tijd waarin je opnieuw ontdekt waar het op aankomt in het leven.

Rust is een van de belangrijkste ingrediënten voor een gezond leven. Misschien sta je op een kruispunt in je leven en moet je dingen heroverwegen. Dat kan iets kleins of groots zijn, maar je weet dat het grote gevolgen zal hebben als je eenmaal de keuze hebt gemaakt. Daarom is het soms nodig om er even helemaal tussenuit te zijn. Bijvoorbeeld zeven dagen in de Negev-woestijn in Israël.

Dat is de plaats waar God Zichzelf heeft bekend gemaakt aan de aartsvaders en waar Hij een verbond sloot met de kinderen van Israël. In de eenzaamheid van de woestijn, ver van Egypte en de toenmalige beschaving, sprak God tot Mozes en het volk. De woestijn nodigt mensen uit om met God te communiceren en geeft je de kans om je kracht te vernieuwen en een nieuwe richting in te slaan. God ontmoet zijn kinderen in the middle of nowhere. Dit was vroeger zo, en dat is nog steeds zo.

Ik nodig je uit om zelf deel uit te maken van deze unieke ervaring, die niet alleen geestelijk verfrissend is, maar ook fysiek en mentaal het uiterste vraagt. Je leert je persoonlijke grenzen kennen en zult verrast zijn over je eigen capaciteiten. Woorden alleen kunnen deze unieke wandelervaring in de woestijn niet beschrijven.

Kom zeven dagen samen met ons genieten van het adembenemende landschap van Israël en neem na zeven dagen een heerlijke verfrissende duik in de Rode Zee.

De wandeltocht door de Negev-woestijn zal met maximaal dertig deelnemers worden gehouden, neem daarom vandaag nog contact met ons op en reserveer je plaats

Tot ziens in de Negev… je kunt het!

Aviel Schneider

Voor meer informatie, klik op de advertentie rechts op onze homepage.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.