Video van de dag: Treinrit van vliegveld naar Jeruzalem

Thursday, October 11, 2018 |  Redactie Israel Today
De video van vandaag laat ons kennismaken met het nieuwe Yitzchak Navon Treinstation' in Jeruzalem, dat, zoals we al hadden gemeld, eind september in gebruik is genomen. De video geeft interessante informatie over de nieuwe lijn en laat ook zien hoe lang het duurt om van het perron, dat 80 meter onder de grond ligt, naar boven naar de ingang te komen.

Van daaruit kan men momenteel niet naar Tel Aviv rijden, maar moet men genoegen nemen met een rit naar de luchthaven. Maar daarmee hebben de Jeruzalemers een andere mogelijkheid gekregen om naar het vliegveld te gaan.

Zoals reeds gemeld, moet u zich in de eerste maanden voor een bepaalde trein registreren tot 48 uur voor de reis, die alleen werkt met een persoonlijke Rav Kav-kaart, maar alle ritten die in Jeruzalem beginnen, inclusief de verdere reis vanaf de luchthaven van Ben Goerion, zijn gratis. Goede reis.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.