Op 4 oktober planten we 2000 olijfbomen, doet u mee?

Thursday, September 13, 2018 |  Redactie Israel Today
De dorre vlakte van de woestijn wordt groen. Steeds meer delen van de Negev blijken bij doelmatige bevloeiing goede landbouwgrond te zijn. Israel Today werkt hieraan mee door de aanplant van onze wijngaard en olijfgaard. Op 4 oktober planten we de laatste 2000 olijfbomen.

De eerste series van duizend bomen werden met veel enthousiasme geplant op 15 maart en 22 april, diep in de Negev woestijn, nabij de Egyptische grens, bij Be'er Milka en Kades Barnea, op historische bodem.

Op donderdag 4 oktober – net na het Loofhuttenfeest en Vreugde der Wet – hopen we de laatste 2000 bomen te planten. We hebben een speciale plantdag op het programma staan. En u mag meehelpen. Misschien bent u toch in Israël vanwege de feestdagen, en wilt u met eigen ogen zien hoe de woestijn tot bloei komt.

Als u wilt meehelpen, neem dan uiterlijk op 20 september contact met ons op. Mail naar info@israeltoday.co.il of bel ons, telefoon +972-2-6226881.

WORTEL IN ISRAËL – plant een olijfboom!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.