ICNN video: Barry Shaw, bestrijder van boycotacties

Monday, August 27, 2018 |  Israel CNN
In deze video maken we kennis met Barry Shaw, die zijn visie geeft over de boycotbeweging tegen Israël en de onwetendheid die mensen hierover hebben. Meer dan 30 jaar geleden maakte Barry Shaw vanuit Groot-Brittannië aliyah naar Israël. Nadat hij in een kibboets woonde en zijn dienstplicht vervulde in Gaza en Libanon, woont hij nu in Netanya.

Hij is of was actief als:
• Senior partner voor publieke diplomatie. Israel Instituut voor Strategische Studies,
• Motivator en initiatiefnemer van wereldwijde groepen ter ondersteuning van Israël,
• Lid van het Knesset Forum Legitimiteit van Israël in de laatste Knesset,
• Mede-oprichter van de Netanya Terror Victims Organization, na Palestijnse terreuraanslagen waaronder tal van autobommen en zelfmoordaanslagen, in zijn woonplaats Netanya.

Hij is de auteur van de boeken: 'Israel Reclaiming the Narrative'. 'Fighting Hamas BDS and Anti-semitism', 'BDS for Idiots'. Zijn nieuwe boek, uitgegeven in 2017, '1917 From Palestine to the Land of Israel', is een episch verhaal van het begin van de strijd om de Joodse Staat te vestigen in Palestina en de heldenmoed van de Palestijnse Joden en de christen-zionisten die hun leven hebben opgeofferd en hun carrières hebben opgeofferd in deze strijd.

Deze video is zaterdagavond door Israel CNN uitgezonden op Family7

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.