Doorkruis de Negev – Mis deze unieke kans niet

vrijdag 17 augustus 2018 |  Ariel Rudolph
We hebben voor begin december een expeditie­trektocht van zeven dagen gepland in de Negev-woestijn. Wij zullen het zuidelijke deel van de beroemde Israel National Trail afleggen. Een expeditie in de Bijbelse woestijn van Israël, zoals maar weinigen die kennen.

Het wordt een extreme woestijntocht, zeker niet voor iedereen, maar een unieke kans om je eigen grenzen te leren kennen. We zullen de dagen doorbrengen op smalle en eenzame paden en 's nachts rusten onder de sterren en de blote hemel. De voertaal is Engels, de kosten € 1190 vanaf Tel Aviv.

De woestijn is een unieke plek om Gods stem opnieuw te horen. De woestijn spreekt, en dit geheim is verborgen in de Hebreeuwse taal. De Hebreeuwse woorden 'sprekend – מדבר medaber' en 'woestijn – מדבר midbar' hebben dezelfde wortels. Abraham doorkruiste de Negev woestijn tijdens zijn reizen van en naar Egypte, en het volk Israël bracht 40 jaar door in hetzelfde gebied tijdens hun uittocht uit Egypte. God koos de woestijn, de stilte, om direct tot mensen te spreken.

Kom en ervaar dit zelf midden in de woestijn, in de voetsporen van de Israëlieten. U ervaart de exodus door de woestijn, zoals beschreven in de Bijbel. Een unieke safari die de woestijn meer tot leven brengt dan je zou verwachten, want de woestijn leeft meer dan je denkt.

Deze woestijnreis is beperkt tot slechts 30 deelnemers!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.