Video van de dag: De jachthaven van Herzliya

Wednesday, August 08, 2018 |  Dov Eilon

De video van vandaag toont ons opnamen van de jachthaven van Herzliya. De stad Herzliya ligt ten noorden van Tel Aviv. De jachthaven is een van de grootste in het Midden-Oosten. Het biedt niet alleen een ligplaats voor jachten, maar ook een winkelcentrum met veel restaurants en cafés. Het is een populaire bestemming met veel bezienswaardigheden, zoals een korte boottocht, waterskiën of kajakken en activiteiten voor de kinderen. Ook vinden er tal van evenementen plaats, zoals een festival voor het Hebreeuwse lied, jazz bij zonsondergang, een regatta of een cocktailfestival. Of men brengt de Shabbat door op het prachtige zandstrand. Er is altijd wel wat te doen. Toen de kinderen nog kleiner waren, gingen we er altijd graag heen.

Zoals bekend valt er over muzikale smaken te twisten. Persoonlijk zou ik een andere achtergrondmuziek voor de video hebben gebruikt. Schakel die gewoon uit en kies de muziek van uw keuze.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.