Video van de dag: Nieuwe luchthaven Ramon bij Eilat

Thursday, August 02, 2018 |  Redactie Israel Today

Begin 2019 moet het eindelijk zo ver zijn: De nieuwe internationale luchthavens 'Ilan en Assaf Ramon' wordt dan in gebruik genomen. De nieuwe luchthaven ligt 12 kilometer ten noorden van Eilat, de meest zuidelijke stad van Israël.

Bij de opening zal de luchthaven twee bestaande luchthavens vervangen, de luchthaven in Eilat en de tijdelijke luchthaven Uvda, die voornamelijk werd gebruikt door goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Wizz en anderen. Ze zullen dan vliegen naar de nieuwe luchthaven Ramon, net als tal van grote internationale luchtvaartmaatschappijen. Lufthansa zal ook vier wekelijkse vluchten naar Eilat aanbieden vanaf eind oktober/begin november. Tot aan de opening van Ramon Airport vliegen ze naar Uvda.

De video van vandaag introduceert ons op het nieuwe vliegveld en toont ons ook de tragische verhalen van Ilan Ramon en zijn zoon Assaf.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.