Tweede duizendtal bomen geplant in onze Olijfgaard

Monday, April 23, 2018 |  Ariel Rudolph
Op 15 maart werden de eerste 1000 olijfbomen van onze lezers geplant. Gisteren, zondag 22 april, zijn er weer 1000 jonge olijfbomen geplant. De derde aanplant van nog eens 1000 olijfbomen zal in de herfst plaatsvinden tijdens de Joodse feestdagen in september.

De deelnemers aan de jubileumreis '70 jaar Israël' van onze Duitstalige uitgave Israel Heute hebben gisteren in een paar uur met eigen handen de jonge olijfbomen in de woestijn geplant, terwijl – zeer ongebruikelijk in deze tijd – de hemelsluizen zich openden en we behoorlijk nat werden! Dit in een gebied waar slechts enkele dagen per jaar regen valt. Een echte zegen.

Indien u wilt deelnemen aan de derde aanplant, bent u van harte welkom! Heeft u een olijfboom gesponsord en bent u op een ander moment in Israël, en wilt u uw eigen olijfboom(en) planten, neem dan in ieder geval contact met ons op.

Hieronder ziet u een serie foto's van de plantdag gisteren

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.