IsraëlCNN video: De waarheid over Jeruzalem

Monday, April 09, 2018 |  IsraelCNN
Danny Ayalon, oprichter van 'Waarheid Over Israël', legt de feiten over Jeruzalem en het Joodse Volk uit. Hij is plaats­vervangend minister van Buitenlandse zaken en de Israëlische ambassadeur in de Verenigde Staten geweest.
In deze clip legt Ayalon uit waarom President Trump belooft om de Amerikaanse ambassade te verhuizen naar Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. Dit besluit is gebaseerd op de voortdurende historische, religieuze, culturele en fysieke band van de Joden met hun heilige hoofdstad.

Danny Ayalon verklaart dat in de afgelopen 2.000 jaar imperiums kwamen en gingen. Zij koloniseerden en bezetten Jeruzalem, maar ze hebben deze stad nooit tot hun hoofdstad gemaakt. En ondanks dat Jeruzalem ook voor Moslims heilig is, is dat voor hun van minder belang, wanneer zij op de Tempelberg bidden met hun rug naar de Rotskoepel toegekeerd en met het gezicht naar Mekka.
Deze video van Israel CNN is zaterdagavond uitgezonden door Family7

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.