Netanyahu neemt even pauze op de Golanhoogten

Thursday, April 05, 2018 |  Redactie Israel Today
Na een moeilijke tijd met veel ondervragingen en het drama rond de uitwijzing van illegale immigranten maakten premier Benjamin Netanyahu met zijn vrouw Sara en zijn zonen Yair en Avner gebruik van de Pesachweek om een uitstapje naar de Golanhoogten te maken.

Na aankomst in het hotel aan de oevers van het meer van Galilea hebben zij geluncht. Het echtpaar Netanyahu zou gegrilde kip hebben besteld. In de middag gingen ze op de Golanhoogten naar het Odem Woud. Benjamin Netanyahu zou er zeer tevreden over hebben uitgezien. Tijdens de excursie ontmoette hij veel Israëli's die, net als hij, een Pesach-uitstapje maakten. Voor de Odem berg (zie de foto bij 'Groeten uit Israël', waar u de afgebeelde personen mocht raden) maakte hij zelf een kopje koffie, waarvan ook de andere vakantiegangers mochten proeven. Natuurlijk mocht een gemeenschappelijke foto met de premier niet ontbreken.

Even glimlachen, op de foto met de familie Netanyahu (Foto: Kobi Gideon/GPO).

In een video richtte Benjamin Netanyahu zich tot de burgers: 'Vanuit dit prachtige uitkijkpunt op de noordelijke Golanhoogten wens ik het hele volk van Israël een goede feestdag toe en heb ik een speciale groet voor de soldaten van de marine, de grondtroepen en de veiligheidsdiensten, die een poging tot een aanval op onze strijdkrachten konden verhinderen. Ik ben trots op u. Chag Samech (Fijne feestdag) voor jullie, die ons te allen tijde beschermen, ook tijdens feestdagen.'

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.