'Olijfbomen in de woestijn? Dat heeft toch geen zin!'

Tuesday, March 27, 2018 |  Ariel Rudolph
Onlangs ontvingen we een e-mail van een lezer die zich afvroeg waarom we juist in de woestijn olijfbomen planten. Hij schreef dat er geen water was en dat het project geldverspilling was. 'Dat heeft geen zin,' meende deze lezer... Wat? Natuurlijk heeft het zin!

Wij hebben hem voorgesteld over twaalf maanden naar Israël te komen om met eigen ogen te kunnen zien wat jullie hebben bereikt. Geloof en vertrouwen maken het verschil!

De foto's van deze prachtige anemoon en de andere bloemen zijn genomen tijdens de eerste aanplant in de Negev woestijn, direct naast onze wijngaard en olijfboomgaard, en hoewel het gebied er zanderig en droog uitziet, brengt deze nog steeds zulke mooie bloemen voort!

Op 15 maart zijn de eerste 1000 olijfbomen geplant.
Nog eens 1000 olijfbomen zullen eind april worden geplant en vanwege de aanhoudende vraag uit alle hoeken van de wereld plannen we een derde aanplant van nog eens 1000 olijfbomen rond het Joodse Loofhuttenfeest in september..

Bedankt voor uw inzet en uw vertrouwen in ons vergroeningsproject in de woestijn!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.